_2023-2024ΔράσειςΕκπαιδευτικές Δράσεις

Εκπαιδευτικές Δράσεις – Εκδήλωση αφιερωμένη στα Κούλουμα και τις Απόκριες (Σχ. έτος: 2023-2024)

Στο Σχολείο μας, σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και κατά τις τελευταίες ώρες, πραγματοποιήθηκε πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στα Κούλουμα και τις Απόκριες. Με τη λήξη των μαθημάτων, η αυλή του Σχολείου μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο γεμάτο ενθουσιώδη παιδιά, που είχαν μεταμφιεστεί σε διάφορους χαρακτήρες και φιγούρες, αναδεικνύοντας το πνεύμα της Αποκριάς.

Οι μαθητές που φορούσαν τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά κοστούμια προκάλεσαν γέλιο και ενθουσιασμό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και διασκέδαση. Ορισμένοι μαθητές ανέλαβαν την ευθύνη να επιλέξουν μουσική και να δημιουργήσουν έναν χώρο, όπου οι συμμαθητές τους χόρεψαν με χαρά και ενθουσιασμό.

Οι ρυθμοί της μουσικής σε συνδυασμό με τις πολύχρωμες στολές δημιούργησαν μια εικόνα που ξεπέρασε τα όρια του Σχολείου, μεταφέροντας το πνεύμα της γιορτής σε όλους όσοι βρέθηκαν στον χώρο.

Οι στιγμές γέλιου, χορού και διασκέδασης αποτέλεσαν μια ευχάριστη ανακούφιση μετά από μια μέρα στα θρανία, ενώ παράλληλα ενίσχυσαν το αίσθημα κοινότητας και συνοχής μεταξύ των μαθητών. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια ευπρόσδεκτη απόδραση από την καθημερινότητα και μια ευκαιρία για όλους να απολαύσουν τη φαντασία και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα των Αποκριών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο