_2023-2024Νέα-Ανακοινώσεις

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές (Σχ. Έτος 2023-2024)

Σχετικά με την επερχόμενη διαδικασία των e-εγγραφών που αφορά τους/τις μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του Σχολείου μας, η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., απέστειλε το παρακάτω ενημερωτικό έγγραφο:

Ενημέρωση από Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Σημειώστε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών της Γ’  τάξης Γυμνασίου, στην Α’  τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας e-εγγραφές.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά τη διαδικασία των εγγραφών, πρέπει να ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool, όπως η ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας και η διεύθυνση της κατοικίας του/της.

Προς τούτο, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία του Π.Σ. myschool, καλείστε και οι δύο γονείς, να συμπληρώσετε δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις, μια του αιτούντος στην πλατφόρμα e-εγγραφές και μια για τον έτερο γονέα/κηδεμόνα.

Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να επιστραφούν στο Σχολείο μας έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr

Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές, θα εκδοθεί νεότερη ενημέρωση.

Οι απαιτούμενες Υπεύθυνες Δηλώσεις, είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους:

Υπεύθυνη Δήλωση Αιτούντος

Υπεύθυνη Δήλωση έτερου κηδεμόνα

Σημειώστε ότι στο πεδίο “ΠΡΟΣ” των Υπεύθυνων Δηλώσεων πρέπει να αναγράφεται το 6ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Προς διευκόλυνση όσων κηδεμόνων επιλέξουν τη σύνταξη και υπογραφή των Υπεύθυνων Δηλώσεων μέσω του Gov.gr, μπορούν να κατεβάσουν από εδώ, σε επεξεργάσιμη μορφή, το σώμα του κειμένου των Δηλώσεων και να συμπληρώσουν τα αντίστοιχα πεδία. Για να επεξεργαστείτε το αρχείο κειμένου, τοπικά στον υπολογιστή σας, ζητήστε “Λήψη” από το μενού “Αρχείο”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο